EDİRNE / KEŞAN - Feride Mehmet Çuhacı Ortaokulu

Ara

Okulumuz Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinesinde yürütülen 2023-1-TR01-KA121-SCH-000162465 numaralı Okul Eğitimi Akreditasyon Projesinde yurtdışı personel hareketliligine (Öğretmen Eğitimine) katılmaya hak kazanmıştır.

Ara

Okulumuzda yapılan deneme sınavlarında ilk üç dereceye giren öğrencilerimiz okul müdürlüğü tarafından ödüllendirildi.Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.Başarılarının artarak devam etmesini temenni ederiz.

Ara

ÇEDES Projesi kapsamında doğa ve çevre bilincine sahip Çevre ve Değerler Eğitimi Kulübü öğrencileri trafından okul ve çevresinde temizlik çalışması yaapılmıştır.Kulüp tarafından sınıfların temizlik durumu periyodik aralıklarla kontrol edilmiş değerlendirme yapılmıştır.Kasım ayının en temiz sınıfı 8/C seçilmiştir.Sınıf teşekkür belgesi ile ödüllendirilmiştir.Sınıfımızı tebirk ediyoruz.

Kas

Öğretmenler Günü nedeniyle okulumuzda kutlama yapıldı.Öğrenciler ve öğretmenler tarafından hazırlanan program ile Öğretmenler Günü günün anlam ve önemine uygun şekilde kutlandı.Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

CODEWEEK 2023 CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA MOBİL KOD İLE KODLUYORUZ ETKİNLİĞİNİ TAMAMLADIK. Öğrencilerimize sertifikaları dağıtıldı. Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Kas

10 Kasım 1938’de Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, çok sevdiği ülkesine ve hayata veda etti.Ölümünün 85. yılında Atamızı saygı, sevgi ve özlemle andık.Okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan anma programı ile atamızı bir kez daha andık.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılını büyük bir gurur ve coşku ile kutladık.Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan program velilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.Programın hazırlanmsında emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşkkür ederiz.

Ekm

Okul-Aile Birliğimiz tarafından okulumuz yararına yiyecek içecek kermesi gerçekleitirildi.Kermesimize emek veren ve katkı sunan tüm velilerimize teşekkür ederiz.Kermesimize katılım sağlayan misafirlerimize şükranlarımızı sunarız.

Ekm

Edirne Valiliği himayelerinde, Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde başlatılan "Bir Kahvenizi İçeriz" projesi kapsamında okul idarecilerimiz ve öğretmenlerimiz ev ziyaretlerini gerçekleştirmeye başlamıştır.Okul veli işbirliğnin güçlendirilmesi, okul aidiyet duygusunun artırılması ve eğitimde başarının artırılması amacıyla yürütülen proje kapsamında ev ziyaretleri eğitim öğretim yılı içerisinde devam edecektir.Katkı sunan tüm öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

CodeWeek 2023 için ülkemizde bu sene "Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılı" teması seçilmiştir. Okulumuz adına Bilişim Teknolojileri öğretmeni Hilal KURTOĞLU "CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA MOBİL KOD İLE KODLUYORUZ" projesi ile CodeWeek 2023'e okulumuz 5. Sınıf öğrencileri ile katılım sağlanacaktır. Proje ortak olmak için kodumuzu kullanabilir detay bilgi için aşağıda bulunan CodeWeek sitesindeki sayfamıza bakabilirsiniz.

May

Okulumuz Oryantiring Küçük Erkek Takımı Türkiye genelinde 16 takımın katıldığı Okul Sporları Oryantiring Finallerinde okulumuzu ve ilimizi temsil etmiştir.Öğrencilerimiz finalde yarışarak kendilerini geliştirme noktasında tecrübe edinmişlerdir.Öğrencilerimizin gelecek yıl bu başarılarını devam ettireceklerini ümit ederek tebrik ediyoruz.

May

Okul Sporları kapsamında Edirne'de düzenlenen Oryantiring İl Birinciliği yarışmasında Okulumuz Küçük Erkeklerde İl 1. si, Küçük kızlarda da il 4. sü olmuştur.Küçük Erkek takımımız Balıkesir'de yapılacak grup yarışmalarında ilimizi temsil edecektir.Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan program ile kutlandı.Okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan program beğeniyle izlendi.