EDİRNE / KEŞAN - Feride Mehmet Çuhacı Ortaokulu

Mrt

Okulumuzda İstiklal Marşı' nın kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u anma programı düzenlendi.

Haz

8 Haziran Çarşamba günü okulumuzun bahçesinde, MEZUNİYET TÖRENİMİZ yapılacaktır.

Mezuniyet Törenimizde sizleri de aramızda görmekten ve bu coşkumuza ortak olmanızdan onur duyarız.

May

Okulumuzda "Bahar Şenlikleri" kapsamında sportif etkinlikler, turnuvalar ve eğlenceli oyunlar düzenledik.

May

24 Mayıs Salı Günü saat 11.00'de yapılan "EDİRNE EĞİTİM AİLESİ OKUMA ETKİNLİĞİNDE BULUŞUYOR" adlı etkinliğe biz de öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte, açık havada katıldık.

May

19 Mayıs 1919, "Ya istiklal ya ölüm!" düşüncesiyle yürütülen Türk Kurtuluş Savaşı'nın başlangıcı olarak tarihe geçmiştir. Atatürk, bağımsızlık ve aydınlanma meşalesini yaktığı bugünü "Gençlik ve Spor Bayramı" olarak Türk gençliğine armağan etmiştir. Millî mücadelenin 103. yılında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve millî mücadele kahramanlarımızı saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

May

"TÜBİTAK-4007 Keşan Bilimle Şenleniyor" projesi kapsamında düzenlenen Bilim Şenliği etkinliklerine 5.sınıf öğrencilerimizle katılım gösterdik.

May

2021/2022 Eğitim öğretim yılında yaptığımız e_TWINING "Görevimiz Var" isimli projemizi öğrencilerimize, projeye yaptıkları katkılarından dolayı "teşekkür belgelerini" dağıtarak bitirdik.