EDİRNE / KEŞAN - Feride Mehmet Çuhacı Ortaokulu

Nis

2023-2024 Okul Sporları BOCCE Müsabakalarında Yıldız Kız Takımımız il 1. si olmuştur.20-23 Mayıs tarihlerinde Sakarya'da yapılacak olan Bölge Müsabakalrında ilimizi temsil edecekler.Oğrencilerimizi ve beden eğitimi öğretmenimizi tebrik ediyoruz.Bölge müsabakalarında başarılar diliyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda gerçekleştirilen tören ile kutlandı.Törene öğrenci velileri de katılım sağladı.Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan program seyircilere sunuldu.Programın hazırlanmasında emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda yapılan deneme sınavında ilk üç dereceye giren öğrencilerimiz okul müdürlüğü tarafından ödüllendirildi.Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.Başarılarının artarak devam etmesini temenni ederiz.

Mrt

Oryantiring takımlarımız Edirne'de yapılan Oryantiring İl Birinciliği Yarışmasından dört kupa ile döndü.Küçük Erkeklerde İl 1. si Küçük Kızlarda İl 2. si Yıldız Kız ve Yıldız Erkek kategorisinde il 4. sü olarak kupa aldılar.İl 1. si olan Küçük Erkek takımımız 25 Nisanda Kırklareli'de yapılacak olan bölge yarışmalarında ilimizi temsil edecektir.Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyoruz.

Mrt

21 Mart Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü kutlu olsun.Farklılıklar güzeldir.Sevginin en renkli hali.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü olkulumuzda yapılan program ile kutlandı.Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan program ilgi ilgi ve beğeni ile izlendi.

Mrt

ÇEDES Projesi kapsamında Kulüp tarafından sınıfların temizlik durumu periyodik aralıklarla kontrol edilmiş değerlendirme yapılmıştır.Şubat Ayının en temiz sınıfı 8/B seçilmiştir.Sınıf teşekkür belgesi ile ödüllendirilmiştir.Sınıfımızı tebirk ediyoruz.

Mrt

Öğrencilerimiz ve velilerimizin yoğun katılımıyla Bursa Uludağ gezisi yapıldı.Gezide Cumalıkızık Köyü-Uludağ Kayak Merkezi-Bursa Panorama Fetih Müzesi-Tophane-Saat Kulesi ve Osman Gazi Türbesi gezildi.

Şbt

Keşan Ticaret Odası koordinesinde "Gençlerle Birlikte Güvenli Geleceğe Yürüyoruz" projesi kapsamında okulumuz 8. sınıf öğrencilerine yönelik eğitim verildi.

Şbt

Okulumuzda Güvenli İnternet Günü nedeniyle pano düzenlendi.BTK nın sitesinden konu ile ilgili videolar öğrencilere izlettirildi.

Ock

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı ara tatili nedeniyle velilerimizin de katılımıyla karne töreni düzenlendi.Törende yapılan deneme sınavlarında dereceye iren öğrenciler okul müdürlüğü tarafından ödüllendirildi.Tüm öğrencilerimize üzel bir tatil diliyoruz.

Ock

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyetleri kapsamında düzenlenen floor curling yarşmakarında okulumuz Yıldız Erkek takımı il 3. sü olmuştur.Sporcu öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

E-Twining Oyunlarla Zamanda Yolculuk Projemiz (Time Trawel With Games)Başladı.Projemiz Mayıs ayında sonlanacaktır.5. sınıf öğrencilerimize oyunlrımızı tanıtırken eğlenerek öğreneceğiz.

Ara

ÇEDES Projesi kapsamında doğa ve çevre bilincine sahip Çevre ve Değerler Eğitimi Kulübü öğrencileri trafından okul ve çevresinde temizlik çalışması yapılmıştır.Kulüp tarafından sınıfların temizlik durumu periyodik aralıklarla kontrol edilmiş değerlendirme yapılmıştır.Aralık ayının en temiz sınıfı 7/C seçilmiştir.Sınıf teşekkür belgesi ile ödüllendirilmiştir.Sınıfımızı tebirk ediyoruz.

Ara

Okulumuz Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinesinde yürütülen 2023-1-TR01-KA121-SCH-000162465 numaralı Okul Eğitimi Akreditasyon Projesinde yurtdışı personel hareketliligine (Öğretmen Eğitimine) katılmaya hak kazanmıştır.